Excursions del Centre Excursionista Cabirols

Mida de la lletra: +
2 (temps de lectura) (377 paraules)

Open Internacional marxa Aquàtica es celebrarà a Roses Els pròxims 2 i 3 de febrer 2019

cartell marxa aqutica cabirols
Els pròxims 2 i 3 de febrer es celebrarà a Roses el I Open Internacional de Marxa Aquàtica, especialitat poc coneguda encara al nostre territori però d'una gran importància a països de la Unió Europea com França, Itàlia, etc...
Aquesta nova disciplina sorgeix al nord de França, a les platges de Normandia i Bretanya i consisteix a caminar pel litoral a una altura en què l’aigua arribi sota el diafragma.

Actualment, la majoria de platges franceses amb les condicions necessàries ja són escenari de la pràctica de la marxa aquàtica. Les platges del País Basc o de la costa vermella són dos dels indrets on s'ha popularitzat més aquesta pràctica els darrers anys. L'activitat es recomana com un complement perfecte del senderisme tradicional i té l'objectiu de reforçament muscular i cardiovascular, i el treball en equip, ja que es realitza en grup.

L'exercici s'indica també per millorar la postura corporal, el ventre pla i l'exercici de braços.
 
A més a més, no hi ha perill de patir cap tipus de contusió en la pràctica d'aquest exercici. Els practicants de la marxa aquàtica han d'anar equipats habitualment amb un neoprè i opcionalment poden utilitzar un rem per poder mantenir l'equilibri.
 Les rutes es fan sobre itineraris determinats que s’han identificat prèviament, en platges amb poca fondària i on no hi hagi risc de causar un impacte ambiental important.


Des de la FEEC se'ns va proposar de col·laborar amb ells juntament amb la Federació Francesa de Senderisme per tal de preparar l'organització d'aquest gran aconteixement esportiu, ja que la Federació com a tal no pot organitzar competicions esportives, ho ha de fer sempre amb la col·laboració d'alguna entitat o club federat com som nosaltres.

La competició serà el dissabte 2 de febrer i el diumenge 3 no hi ha competició pròpiament dita, sinó que s'intentarà realitzar el rècord del món de persones practicant la marxa aquàtica alhora, rècord que està actualment en 251 persones.

Els horaris de competició pel dissabte 2 de febrer són:

• Matí de 10:00 a 12:00h.
• Tarda de 14:00h a 16:00h.
A data d'avui ja hi han inscrites 300 persones per la competició a Roses.

Esperem que ens acompanyeu.


Podeu fer les vostres inscripcions al següent enllaç:  

Inscripcions.feec.cat

 

 
 
 
 
El Campionat de Catalunya d’escalada en bloc aglut...
Sortida Vallter Núria per Coma de Vaca
 

Comentaris

Encara no s’ha fet cap comentari. Sigues el primer a enviar un comentari
Guest
Dimecres, 19 Juny 2019

Captcha Image

Informació - Fes-te Soci

Contacte

628 12 49 71

TRUCA'NS

628 12 49 71

Contacte