Excursions del Centre Excursionista Cabirols

Mida de la lletra: +
2 (temps de lectura) (332 paraules)

Perafita - Font del Ferro - Muntanya Negra - Perafita

Volta fàcil al Puig Bufadors amb unes vistes impressionants sobre la costa des del Puig de Querroig i Llançà fins a Cadaqués passant pel cap de Creus. A l'interior, la muntanya del Pení i la Serra de Verdera amb el monestir de Sant Pere de Roda, són ben visibles des de part del recorregut.
Deixem el nostre vehicle al Corral de sa Perafita. Prenem la pista que ens porta en poc més d'un quilòmetre al Mas Bufadors. Des d'aquí pugem fins al cim del Puig Bufadors punt més elevat de la Muntanya Negra i fàcilment visible per les antenes que hi ha al cim.
A dalt la vista és magnífica i la pujada no requereix cap esforç especial.
Baixem per l'altre costat del cim i a sota trobem el camí que flanqueja el puig, baixem direcció Cadaqués fins al trencant del Corral de ses Closes on trobem les senyals del GR92 que seguim a l'esquerra fins un collet on tornem a trobar un indicador del GR que assenyala "Port de la Selva". Aquí comença el camí més bonic (en la nostre opinió) que es conserva de la zona del Cap de Creus amb bones vistes i on es pot admirar encara l'obra de "pedra seca" que es feia per poder tenir conreus en aquestes contrades. De fet, el mateix camí és una obra admirable sobre tot en alguns revolts on encara hi han els "ponts" que es feien per deixar passar les aigües i que no fessin malbé el camí.
Arribem a un trencant i ens desviem a la dreta per anar a admirar el Rengle de Pins del Mas d'en Godó visibles des de molts punts del parc i que moltes vegades ens han servit com a punt de referència per saber on ens trobàvem o cap a on anar.
Després de la visita tornem fins al trencant, pugem fins al Mas Bufadors i pel mateix camí tornem fins al Corral de sa Perafita.

Podeu fer les vostres inscripcions aquí

 

muntanya negra cabirols

1a assistència a la Comissió de Senders de la FEEC
Taga
 

Comentaris

Encara no s’ha fet cap comentari. Sigues el primer a enviar un comentari
Convidat
Diumenge, 20 Octubre 2019

Captcha Image

Informació - Fes-te Soci

Contacte

628 12 49 71

TRUCA'NS

628 12 49 71

Contacte