Excursions de Cabirols, Associació Excursionista de Roses

Notícies Centre excursionista Cabirols de Roses

Notícies Centre excursionista Cabirols de Roses
Mida de la lletra: +
2 (temps de lectura) (487 paraules)
Destacat 

Federa't amb Els Cabirols

 

AVANTATGES 23

 

Poster 2023 1A partir del 5 de desembre d’aquest any tots els federats i federades de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) podran renovar la seva llicència federativa per al proper any 2023. Aquells que encara no ho són també podran federar-se per a l’any vinent. Com sempre, les llicències seraefectives a partir de l’1 de gener de 2023 i fins al 31 de desembre del mateix any.

La tramitació o renovació de la llicència federativa, com jnna és habitual, s’haurà de fer a través d’una entitat o club de la FEEC o en el cas d’aquelles persones que es federin per primera vegada, també es podrà fer en línia a través del web de la FEEC.

Aquest any la llicència federativa vol ser també un homenatge al Comitè Català de Senders amb un disseny de la il·lustradora Anna Mongay.

Avantatges de federar-se a la FEEC

Ser federa’t de la FEEC té molt avantatges, entre ells, descomptes als refugis de la FEEC, descomptes en més de 400 establiments i serveis, la revista Vèrtex gratuïta a partir de la llicència B, descomptes en cursos d’activitats de muntanya, assegurança mèdica insclosa en les inscripcions de les competicions de la FEEC, assegurança d’accident i responsabilitat civil, cobertura en rescat i assistència sanitària de caràcter urgent, entre molt altres beneficis.

 

 

 

Novetats 2023:

  • Descomptes a Refugis d’Aragó, Navarra, País Basc i Astúries amb targeta FEEC. Els federats de la FEEC no caldrà que habilitin la seva llicència per a tenir descomptes.
  • Consideració d’accident esportiu a afeccions especials, com ara les congelacions, hipotèrmia, hipertèrmia, mal d’alçada o mal “agudo” de muntanya, edema pulmonar i cerebral, ceguera de las neus, etc.
  • Rescat inclòs per accident o aquest si és un risc per a la vida del federat/ada.
  • Incloses les mossegades d’animals, picades d’insectes, caiguda de llamp..
  • Inclosa la bicicleta de muntanya o BTT elèctrica, amb les mateixes limitacions de cobertura que l’any 2022, a la modalitat C.
  • Queda garantida la cobertura per a federats/ades en totes les modalitats a persones amb alguna discapacitat, sense cap mena de discriminació.
  • La meteorologia no considerada com a negligència que pugui anul·lar altres cobertures.
  • Trasllat de l’hospital al domicili: màxim 100 km.
  • Asisstència psicològica per a acompanyants d’un traspassat.
 Pster explora
 Acord de correspondència mútua de   refugis

 Com a novetat per a l’any 2023   i gràcies a l’acord de     correspondència mútua de   refugis al qual es van sumar el   passat mes de novembre   la Federación Deportes   Montaña, Escalada y   Senderismo del Principado de   Asturias, la Federación   Navarra  de Deportes de   Montaña y Escalada y   la Federación Aragonesa de   Montañismoels federats i   federades de la FEEC també   podran gaudir de descomptes   en els refugis federatius   d’Aragó, Picos de Europa,   Euskadi i Navarra.

 Podeu consultar tant la llista de   refugis com les Federacions   actualment adherides a l’acord   de correspondència a través   del  web: www.correspondenciarefugios.org.

Tota la informació de llicències 2023 aquí

 
El Puig de l’Àliga entra a formar part del llistat...
 

Comentaris

Encara no s’ha fet cap comentari. Sigues el primer a enviar un comentari
Convidat
Diumenge, 24 Setembre 2023

Captcha Image

Informació - Fes-te Soci

Contacte

628124971

TRUCA'NS

628124971

Contacte